Surface Pro 3

Door Neo_TGP op vrijdag 21 november 2014 14:30 - Reacties (3)
CategorieŽn: Algemeen, Werk, Views: 5.439

Ik heb op mijn eigen blog in een viertal berichten geschreven over het gebruik van de Microsoft Surface Pro 3 tablet. De voornaamste reden dat ik deze Tablet gekozen heb is het vervangen van de al maar grotere berg papier die ik achter me aansleep voor het werk.

Maar, ik wil voor het laatste deel van mijn "review" ook wel eens wat andere punten mee nemen dan zaken die tijdens mijn eigen gebruik aan bod komen. En dat is dan meteen ook de reden waarom ik hier post, ik wil graag van jullie weten wat jullie nog getest willen hebben op de Surface.

Ik ga niet alles kunnen testen wat er gevraagd wordt, maar de zaken die ik realistisch kan testen in de komende 1 a 2 weken wil ik wel mee proberen te nemen. Ik ben niet geÔnteresseerd in statische benchmarks, die zijn er al meer dan genoeg en bovendien maakt het me niet uit hoe snel de tablet op papier is, het gaat mij meer om de beleving.

Dus, laat even in een reactie een suggestie achter en dan zal ik kijken of ik hem mee kan nemen. Voor de volledigheid hier een linkje naar wat ik al geschreven heb (4 delen, algemeen, de typecover, de pen en de tablet)

http://www.duurtlang.net/wp-content/uploads/2014/11/Surface-Pro-3-Typecover-Elevated.jpg

Volgende: Klein webspelletje 20-01 Klein webspelletje
Volgende: Ouya: Een game changing concept? 07-'12 Ouya: Een game changing concept?

Reacties


Door Tweakers user user001, zaterdag 22 november 2014 17:31

Hoe gaat videobewerking op deze 'tablet'? Alhoewel het een redelijk krachtig apparaatje is, blijft dit (samen met gaming) toch wel een moeilijk punt!

Door Tweakers user stftweaker, zondag 23 november 2014 15:37

Hoe warm wordt de jouwe? Wanneer gaat de fan blazen? En heb je ook last van cpu throttle?

PS heb zelf de sp3 i7 versie.

Door Tweakers user Neo_TGP, dinsdag 25 november 2014 08:43

Ik zal de punten mee nemen :)

Reageren is niet meer mogelijk